Praktijk Kremer

Verdere informatie

Gedragscode en kwaliteit

Ik werk volgens de regels en gedragscodes van de NOBCO. Praktijk Kremer valt via Solopartners onder Klachtenregeling van de Wkkgz.

Ik heb de opleiding Leefstijlcoach en Medische Basiskennis-Pro afgerond (CPION en SNRO geaccrediteerd). Permanente bijscholing en nascholing door het volgen van opleidingen/ cursussen en het bijwonen van symposia en congressen dragen bij aan mijn kwaliteit als coach.

Kvk-nummer

Praktijk Kremer gevestigd in Zuidwolde, Groningen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74710400.

BTW-identificatienummer

Het BTW-identificatienummer van Praktijk Kremer is NL001561907B53.

Algemene voorwaarden

Praktijk Kremer hanteert algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn opvraagbaar of worden meegestuurd met de offerte.

Privacy verklaring

Praktijk Kremer respecteert uiteraard je privacy en werkt volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dat betekent dat je persoonlijke gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Voorafgaand aan een traject krijg je een privacyverklaring en een formulier waarmee je Praktijk Kremer toestemming kunt geven om bepaalde gegevens wel of niet te verzamelen.

Gegevens verzameld via deze website en cookies
Mocht je Praktijk Kremer vragen om informatie en hiervoor (e-mail)adres of telefoongegevens ter beschikking stellen, dan zullen deze gegevens alleen gebruikt worden om je vraag te kunnen beantwoorden.

De website zelf verzamelt uitsluitend gegevens voor Google analytics. Er is een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. De data worden niet gedeeld binnen Google. De IP-adressen worden versleuteld en zijn niet te herleiden tot een individuele gebruiker.
We delen deze gegevens niet met derden, noch verhuren of verkopen we deze aan derden.

contact

neem voor voor informatie contact op met Praktijk Kremer

contact