slaapproblemen?

tarieven

kennismakingsgesprek

een kennismakingsgesprek is vrijblijvend

gratis

basistraject

intake, analyse, persoonlijk advies, persoonlijk plan, twee begeleidingsgesprekken. In totaal 3 bijeenkomsten en aanvullende ondersteuning via e-mail of telefoon tijdens traject.

€475

uitbreiding traject

invulling in overleg

los vervolgconsult of coachingsgesprek

kosten op aanvraag, kan eventueel ook online of als wandelcoaching

Wanneer het traject vergoed wordt door de werkgever, geldt een zakelijk tarief. De duur van een traject is afhankelijk van de complexiteit van de slapeloosheid. Vaak kan worden volstaan met een basistraject, een basistraject duurt in totaal zo'n drie maanden. Soms zijn er meerdere vervolggesprekken nodig, dit in overleg en naar behoefte van de cliënt. Zie ook aanpak.

vergoeding

Dit traject valt niet onder de basisverzekering van de zorgverzekering. Soms vergoedt een ziektekostenverzekeraar het traject vanuit een aanvullende verzekering, vraag ernaar bij je eigen verzekeraar.

Werkgevers zijn vaak graag bereid een traject te vergoeden als dat leidt tot minder uitval en meer productiviteit op de werkvloer. Ik breng op verzoek een offerte op maat voor werkgevers. Terugkoppeling naar de werkgever vindt alleen plaats als jij als werknemer dat wilt.

Ook kunnen coachingstrajecten aftrekbaar zijn voor de belasting. Informeer hiernaar bij je accountant of de belastingdienst. 

Eventueel is betaling in termijnen mogelijk.

lees verder contact

meer informatie?

Neem voor meer informatie, vragen of een vrijblijvend gesprek contact op:

contact