slaapproblemen?

tarieven

kennismakingsgesprek

een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis

gratis

volledig traject slaapverbetering

intake, analyse, persoonlijk advies (waaronder slaapadvies) en plan met uitgebreide omschrijving op papier, extra informatie gedurende traject, twee begeleidingsgesprekken en afsluitend evaluatiegesprek. In totaal 4 bijeenkomsten op de praktijk en gedurende hele traject aanvullende ondersteuning via e-mail en/of telefoon.

€ 675

persoonlijk slaapadvies zonder begeleiding

persoonlijk slaapadvies zonder begeleiding, gebaseerd op in te vullen slaapdagboekje en korte vragenlijst, verstuurd per e-mail met toelichting en aanvullende informatie.

€ 250

extra consult of los coachingsgesprek

extra consult, persoonlijke toelichting slaapadvies of los coachingsgesprek (kan ook als wandelcoaching), per uur

€ 80

telefonisch los consult

eerste kwartier/ieder volgend kwartier

€ 25/€ 15

lezing, gastles of workshop

lezingen, gastlessen of workshop over slaap worden op maat gegeven, kosten op aanvraag

op aanvraag

Wanneer het traject vergoed wordt door de werkgever, geldt een zakelijk tarief.

De duur van een traject is afhankelijk van de complexiteit van de slapeloosheid. In de regel kan worden volstaan met een volledig traject, een volledig traject duurt in totaal zo'n drie, vier maanden. Soms heeft een cliënt behoefte aan extra gesprekken. Een intensiever traject is mogelijk. De losse gesprekken worden dan apart berekend.
Zie ook aanpak.

vergoeding

De trajecten vallen niet onder de basisverzekering van de zorgverzekering. Soms vergoedt een ziektekostenverzekeraar een traject vanuit een aanvullende verzekering, vraag ernaar bij je eigen verzekeraar.

Werkgevers hebben een zorg voor duurzame inzetbaarheid. Zij hebben mogelijkheden een traject te vergoeden dat leidt tot minder uitval en meer productiviteit op de werkvloer. Ik breng op verzoek een offerte op maat voor werkgevers. Terugkoppeling naar de werkgever vindt alleen plaats als jij als werknemer dat wilt.

Ook kunnen coachingstrajecten aftrekbaar zijn voor de belasting. Informeer hiernaar bij je accountant of de belastingdienst. 

Betaling in termijnen is voor particulieren ook mogelijk.

lees verder contact

meer informatie?

Neem voor meer informatie, vragen of een vrijblijvend gesprek contact op:

contact