Slaaptherapie Groningen

Ben je op zoek naar een slaaptherapeut in Groningen die je kan helpen om beter te leren slapen?

Heb je al langere tijd moeite met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden?
Voel je je overdag vermoeid en heb je weinig energie?
Dan ben je nu op de juiste website terecht gekomen. Praktijk Kremer biedt slaaptherapie voor chronische slapeloosheid.

slaaptherapie Groningen
slaaptherapie groningen

Invloed van slecht slapen

Slecht slapen kan je wanhopig maken. Het heeft veel invloed op je functioneren. Overdag vermoeid en geen energie, 's nachts juist het gevoel van 'aanstaan' en niet kunnen slapen.
Dat geeft naast psychische klachten (wisselende stemmingen, depressieve gevoelens) op de lange duur ook kans op andere gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekten, diabetes mellitus 2 en dementie).

Slaaptherapie als oplossing

Monique Kremer van Praktijk Kremer is gediplomeerd leefstijlcoach, en heeft zich gespecialiseerd als slaaptherapeut. Praktijk Kremer biedt een slaaptherapie waarbij jij als persoon voorop staat. Bij de aanpak worden jouw gewoontes, gedachten onder de loep genomen. En kijken we samen wat de meest effectieve manier is om jouw ritme en bioritme weer op orde te krijgen. Hierbij spelen vele zaken een rol: hormoonhuishouding, voeding, (dag)licht, beweging, stress & herstel , de juiste gedachten over slaap.

Slaaptherapie voor meer energie en veerkracht

Bij het ‘niet goed kunnen slapen’ is er vaak sprake van een neerwaartse spiraal waar je moeilijk uitkomt. Als slaaptherapeut helpt Monique Kremer je bij het omzetten van die neerwaartse spiraal in een positieve opwaartse spiraal. Een grondige analyse van je leefgewoontes en een persoonlijk plan van aanpak helpen jou om weer tot een betere slaap en herstel te komen. Alle schakels in het geheel dragen uiteindelijk bij tot meer fitheid, energie en veerkracht. En dat is weer van invloed op een verdere verbetering van je slaap!

Duur slaaptherapie

Chronische slapeloosheid is niet van de ene op de andere dag ontstaan, verwacht ook niet dat chronische slapeloosheid van de ene op de andere dag verholpen kan worden. Het duurt even voor je lichaam zich weer ingesteld heeft op een goede nachtrust. Een traject voor slaaptherapie duurt, afhankelijk van de oorzaak en de ernst van jouw slapeloosheid, gemiddeld zo’n 3 maanden.
De tarieven van slaaptherapie vind je hier.

Slaaptherapie in Groningen

Er zijn meerdere mogelijkheden om op locatie af te spreken. Als slaaptherapeut werkt Monique Kremer zowel in de provincie Groningen als in de stad Groningen.

Slaapcoaching online

Zolang we door het coronavirus nog zoveel mogelijk thuis moeten blijven is het ook mogelijk de slaaptherapie online te volgen. In overleg richten we het zo in waar jij je het prettigst bij voelt. Er zijn mogelijkheden via e-mail en appen in combinatie met videobellen of telefoon. De wekelijkse ondersteuning tussendoor vindt gebruikelijk via e-mail plaats.

Kijk verder op de website en maak vrijblijvend een (telefonische) afspraak voor meer informatie en kennismaking: 06-83 633 755. Mailen kan natuurlijk ook altijd: praktijk@praktijkkremer.nl

Praktijk Kremer – slaaptherapie in Groningen - slaaptherapie online