slaapproblemen?

werkgevers

Informatie voor werkgevers

Het wel of niet goed kunnen slapen van een werknemer heeft een groot effect op het functioneren in het dagelijks leven en dus ook op het functioneren op het werk. Insomnie, oftewel chronische slapeloosheid, leidt op den duur vaak tot uitval, kortdurend of langdurend.

Duurzame inzetbaarheid is zowel voor de werkgever als de werknemer van groot belang.Een goed slapende werknemer is productiever, stressbestendiger, creatiever, gezonder en gelukkiger.
Met een kleine investering in de gezondheid van uw werknemer verbetert de productiviteit en voorkomt u kosten door uitval.

Ook kom ik graag op uw bedrijf langs voor een workshop of interactieve lezing.
De inhoud hiervan stem ik op uw specifieke wensen af.

Op verzoek breng ik, na een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek een offerte op maat uit. Praktijk Kremer is werkzaam in en rond Groningen.
Terugkoppeling naar de werkgever vindt bij individuele trajecten alleen plaats als de werknemer dat wil.

meer informatie?

Neem voor meer informatie, vragen of een vrijblijvend gesprek contact op:

contact

doorverwijzer?

lees verder

Zowel in de rol van re-integratiespecialist als organisator van AXSIO-Kennisbijeenkomsten, heb ik ervaren dat het inzetten van Monique altijd tot positief verrassende resultaten leidt.
Alle kandidaten met slaapproblemen die ik bij Monique heb aangemeld, profiteren nog steeds van haar adviezen.
Naast haar persoonlijke en nuchtere benadering, is haar bevlogenheid, ervaring en vakkennis ook onderscheidend.

Jaap Adamse, Re-integratie- en verzuimspecialist / Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB)

"Tijdens mijn Burn-out, die mede veroorzaakt is door slaapproblemen en een laag energieniveau ben ik met Monique in contact gekomen. Monique heeft me als lifestyle coach met als expertise slapen, stap voor stap met behulp van handige tools veel inzicht gegeven in de oorzaken van onder andere mijn slaapproblematiek.

Al tijdens het eerste intake gesprek voelde het zeer vertrouwd om met Monique te spreken. Door concrete handvatten is mijn slaapkwaliteit weer toegenomen. Tijdens iedere sessie was Monique weer enthousiast en goed voorbereidt wat mij weer positief stemde.

Monique stelt de juiste vragen en legt makkelijk verbanden, wat soms zeer confronterend is, maar ook noodzakelijk om bewustwording te creëren. Buiten het slapen hebben we ook aandacht besteedt aan ontspanning, anders en positief denken en voeding, dit alles om mijn energie niveau omhoog te brengen. Ik ben er nog niet, maar met de gegeven tools kan ik verder. Het is een traject geweest waar ik zeer positief op terugkijk!

Monique nogmaals bedankt!"

Erik, 36 jaar, technisch beroep, slaap- en energieproblemen bij burn out