Disclaimer

Disclaimer

Inhoud van de website

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Met als streven om zo actueel mogelijke informatie te geven. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Je kunt ons daarop attenderen via praktijk@praktijkkremer.nl. Aan de op deze site genoemde informatie, of informatie waarnaar de site doorverwijst zijn geen rechten te ontlenen. Praktijk Kremer behoudt zich het recht informatie te wijzigen. Praktijk Kremer is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Beeldmateriaal

Voor al het beeldmateriaal dat is gebruikt op deze website is gebruiksrecht verkregen. Ben je van mening dat een foto op deze website onterecht wordt gebruikt neem dan contact met ons op via praktijk@praktijkkremer.nl

Links naar andere websites

Op deze website komen links voor naar andere websites. Praktijk Kremer is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid en de disclaimer (indien aanwezig) van de site die bezocht wordt.

Praktijk Kremer, Zuidwolde/Groningen, juli 2019