Slaaptraining Groningen

Ben je op zoek naar slaaptraining in Groningen om beter te leren slapen?

Komt het volgende je maar al te bekend voor;
Overdag moe en heel weinig energie? Maar 's nachts klaarwakker liggen en moeite hebben met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden?
Dan ben je nu op de juiste website terecht gekomen.

slaaptraining Groningen
slaaptraining groningen

Slechte slaap

Slechte slaap kan heel veel invloed hebben op je functioneren overdag. Gebrek aan energie overdag, 's nachts juist het gevoel hebben 'aan te staan', slechte slaap kan je wanhopig maken.
Wisselende stemmingen, kort lontje, depressieve gevoelens, geen puf en veerkracht. Maar ook lichamelijke problemen, door weg te zakken in een ongezonde leefstijl, kunnen een gevolg zijn van slechte slaap. Op de langere termijn kan slechte slaap zelfs bijdragen tot gezondheidsproblemen als hart- en vaatziekten, diabetes mellitus 2 en dementie.

Slaaptraining; meer energie en veerkracht

Eenmaal ten prooi aan een slechte slaap lijkt het alleen maar erger te worden.
Als slaaptherapeut kan Monique Kremer, gediplomeerd leefstijlcoach van Praktijk Kremer, je helpen je slaap weer gezond te krijgen.
Slaaptraining helpt je bij het omzetten van die neerwaartse spiraal in een positieve opwaartse spiraal. Een grondige analyse van je leefgewoontes en een persoonlijk plan van aanpak helpen jou om weer tot een betere slaap en herstel te komen. Alle schakels in het geheel dragen uiteindelijk bij tot meer fitheid, energie en veerkracht. En dat is weer van invloed op een verdere verbetering van je slaap!

Slaaptraining aanpak

Behandeling van (chronische) slapeloosheid is het meest effectief wanneer bij de slaaptraining zowel leefstijl als denkpatronen worden meegenomen in de aanpak. Hoe jij je nacht doorbrengt is voor het grootste deel afhankelijk van hoe jij je dag inricht. Ritme en bioritme, hormoonhuishouding, voeding, (dag)licht, beweging, goed kunnen ontspannen, stress kunnen hanteren, de juiste gedachten over slaap: alles is van invloed op hoe goed je slaapt.

Duur slaaptraining

Chronische slapeloosheid is niet van de ene op de andere dag ontstaan, verwacht ook niet dat slaaptherapie chronische slapeloosheid van de ene op de andere dag uit de wereld. Je zult bij de slaaptraining vrij snel  verbetering kunnen zien, maar het duurt even voor je lichaam (en geest) zich weer helemaal ingesteld heeft op een goede nachtrust. De slaaptraining duurt, afhankelijk van de oorzaak en de ernst van jouw slapeloosheid, gemiddeld zo’n 3 maanden.
De tarieven van slaaptraining vind je hier.

Slaaptraining in Groningen

Er zijn meerdere mogelijkheden om op locatie af te spreken. Slaaptherapie is zowel in de provincie Groningen als in de stad Groningen mogelijk.

Slaaptraining online

Zolang we door het coronavirus nog zoveel mogelijk thuis moeten blijven is ook online slaaptraining mogelijk. We maken gebruik van de middelen die jij het prettigst vindt; videobellen, telefoon of e-mail. De wekelijkse ondersteuning tussendoor vindt gebruikelijk via e-mail plaats.

Kijk verder op de website en maak vrijblijvend een (telefonische) afspraak voor meer informatie over slaaptraining en kennismaking: 06-83 633 755. Mailen kan natuurlijk ook altijd: praktijk@praktijkkremer.nl

Praktijk Kremer – slaaptraining in Groningen en slaaptraining online