Slaapcursus Groningen

Ben je op zoek naar een slaapcursus in Groningen waarbij je leert om beter te slapen?

Heb je problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden?
Of heb je een slechte kwaliteit slaap zodat je overdag geen energie hebt en je vermoeid voelt?
Dan ben je nu op de juiste website terecht gekomen. Praktijk Kremer biedt een traject op maat om een goede slaap te krijgen, een soort slaapcursus dus.

slaapcursus Groningen
slaapcoaching groningen

De gevolgen van slaapproblemen

Slaapproblemen laten je niet alleen 's nachts wakker liggen maar hebben veel invloed hebben op je functioneren overdag. Vermoeidheid, nergens meer zin in, kort lontje, depressieve gevoelens, aankomen in gewicht of juist teveel afvallen, verstoorde hormoonhuishouding, een verstoord immuunsysteem (vaker ziek of juist helemaal niet meer), het gevoel altijd aan te staan, niet meer kunnen ontspannen, dit kunnen allemaal gevolgen zijn van chronische slaapproblemen.
Ook kunnen slaapproblemen op de langere termijn bijdragen aan gezondheidsproblemen als hart- en vaatziekten, diabetes mellitus 2 en dementie.

Hoe pak je slaapproblemen aan?

Als gediplomeerd leefstijlcoach, met als specialisatie slaap, kan Monique Kremer van Praktijk Kremer je als slaapcoach in Groningen helpen je slaap weer gezond te krijgen. Aanpak van slapeloosheid werkt het beste wanneer zowel leefstijl als denkpatronen worden meegenomen. De dag is van invloed op de nacht. Wat je doet, maar ook wat je denkt. Ritme en bioritme, hormoonhuishouding, voeding, (dag)licht, beweging, goed kunnen ontspannen, stress kunnen hanteren, de juiste gedachten over slaap: alles is van invloed op hoe goed je slaapt.

Slaapcursus; meer energie en veerkracht

Bij Praktijk Kremer krijg je een slaapcursus op maat. Na een grondige analyse van je leefgewoontes krijg je een persoonlijk advies en begeleiding bij jouw eigen plan van aanpak. Deze methode helpt je om weer tot een betere slaap en herstel te komen. Dat leidt tot meer fitheid, energie en veerkracht. En dat is weer van invloed op een verdere verbetering van je slaap!

Duur slaapcursus

Chronische slapeloosheid is niet van de ene op de andere dag ontstaan, verwacht ook niet dat chronische slapeloosheid van de ene op de andere dag verholpen kan worden. Het duurt even voor je lichaam zich weer ingesteld heeft op een goede nachtrust. Een slaapcursus, oftewel een traject voor slaapcoaching duurt, afhankelijk van de oorzaak en de ernst van jouw slapeloosheid, gemiddeld zo’n 3 maanden.
De tarieven van de slaapcoaching vind je hier.

Slaapcursus in Groningen

Er zijn meerdere mogelijkheden om op locatie af te spreken. Slaapcoaching is zowel in de provincie Groningen als in de stad Groningen mogelijk.

Slaapcursus online

Zolang we door het coronavirus nog zoveel mogelijk thuis moeten blijven is de slaapcursus ook online te volgen. De inrichting daarvan gebeurt in overleg. De persoonlijke begeleiding kan via videobellen of telefoon. Wat jij het prettigst vindt. De wekelijkse ondersteuning tussendoor vindt via e-mail plaats.

Kijk verder op de website en maak vrijblijvend een (telefonische) afspraak voor meer informatie en kennismaking: 06-83 633 755. Mailen kan natuurlijk ook altijd: praktijk@praktijkkremer.nl

Praktijk Kremer – slaapcursus in Groningen op locatie - slaapcursus online