Ben je op zoek naar praktijkruimte in Groningen maar hoef je geen ruimte voor een volle week? Praktijk Kremer heeft ruimte per uur, per dagdeel en eventueel per dag beschikbaar.

Sinds Covid werk ik meer thuis en doe ik alleen de gesprekken face-to-face nog op kantoor. Dat betekent dat ik ruimte over heb om te verhuren aan mensen die ook geen volle werkweek op kantoor zitten.

Het kantoor, de praktijkruimte is gevestigd in het gezondheidscentrum Hoendiep, dichtbij het centrum van Groningen. Het gebouw is goed bereikbaar met auto, fiets en OV. Bij het gebouw is ruime parkeergelegenheid. Er is een receptie met ontvangst. De ruimte ligt op de eerste verdieping, bereikbaar met trap of lift. Op de eerste verdieping is een ruime wachtruimte.

De ruimte zelf is modern en prettig ingericht met een tafel (2-4 stoelen), goede daglichtverlichting en groene planten. Op de kamer zijn faciliteiten om koffie en thee te zetten.

kantoorruimte Hoendiep uitzicht Friesestraatweg

Er is mogelijkheid om een vast dagdeel in de week te huren, maar ook incidentele huur van de ruimte (minimaal twee uur) is mogelijk. Wil je meer weten, bel me voor meer informatie of een afspraak: 06-83 633 755. Mailen kan natuurlijk ook altijd: praktijk@praktijkkremer.nl

Ruimte met parkeergelegenheid in Groningen te huur

praktijkruimte met faciliteiten te huur in Groningen